Ydelser

Her er en oversigt over, hvad jeg kan tilbyde. Det er ikke særlig detaljeret beskrevet, så tag endelig kontakt hvis du vil høre mere.
Det er gratis at spørge! :)


 
 
 

Rådgivning

DSC_2896-2.jpg

Kommunikationsstrategi

Jeg laver processen omkring jeres strategiudvikling og skriver strategien og planen.

DSC_2952.jpg

Digitale kampagner

Jeg kan hjælpe med at finde det rigtige kampagnemix, kanalvalg og indholdstyper, der skal i spil.

SOME STRATEGI

Social medie-strategi

Jeg kan lave strategi for hele jeres social medier-portefølje, eller en enkelt kanal eller et afgrænset formål.


processer

DSC_2796.jpg

NABC-processer

NABC-processen stammer fra Stanford University, og bruges til at udvikle produkter og services (og kampagner) i tæt samspil med brugerne. I en ekstrem NABC-proces møder man brugerne i tre pitstops i løbet af en udviklingsdag.

DSC_2749.jpg

DesignSprints

Designsprintet er også en gammel proces, men har fået ny vind efter en bog af tre Google Ventures-kolleger. Processen kan bruges til at udvikle digitale produkter, kampagner og briefs. Et godt sprint er intensivt og givet et produkt med bid.

DSC_2715.jpg

PO, PM og PL

Jeg kan indgå som vikar i forskellige typer digitale processer, som Product Owner, Product Manager eller projektleder. Jeg kan arbejde i en SCRUM-organisering. Jeg bidrager med et UX-perspektiv, ikke et teknisk indblik.


Foredrag

Keynotes

Jeg kan levere en keynote baseret på hver af de to bøger jeg er medforfatter på, samt et par andre foredrag og peptalks. Klik på billedet og se en oversigt.

DSC_2893-2.jpg

Workshops & seminarer

Alle mine foredrag kan laves i en længere version, hvor deltagerne får lejlighed til at arbejde med temaerne selv, i forhold til den organisation I er i.

DSC_2927.jpg

Tilpassede

Jeg laver gerne nye foredrag, som er tilpasset her. Det kræver som regel involvering fra den organisation der skal bruge det - og mere tid (=penge) fra min side :)


Indhold / Koncept

DSC_2705.jpg

Indholdsproduktion

Jeg producerer indhold til Twitter, LinkedIn, Instagram og Facebook. På billede og video arbejder jeg gerne sammen med forskellige kreative & fotografer.

DSC_2793.jpg

Ghostwriting

Jeg skriver tekster til blogindlæg, nyhedsbreve og artikler - dvs. primært tekst til online læsning.

DSC_2862.jpg

Indholdskoncepter

Jeg har forskellige modeller og workshopformater til at udvikle nye indholdskoncepter - samt en rig samling af eksempler! Jeg laver også indholdsaudits.


Undervisning

Sociale medier i strategi og kommunikation

3 moduler og en eksamen, 10 ECTS-point på diplomuddannelsen. Læs mere på kursets side (klik på billedet ovenfor)

Community management

Moderation, trolling, konflikthåndtering, nye sproglige virkemidler, emojis osv. 5 ECTS-point. Læs mere hos DMJX (klik på billedet).

DSC_2963.jpg

Strategisk kommunikation

Kandidatfag på KU NorS.


Kun for sjov

Det, du ser i denne sektion, er ikke ydelser - og kan ikke købes. Men måske har du et projekt, som er mere i den gakkede ende - og som mangler en makker? Con amore-projekter er som regel federe at lave, hvis man er mere end én.

Kommunicationscast

Sammen med Mikkel Westerkam lavede jeg 170 ugentlige podcast om kommunikation. Sitet er stadig oppe på kommunikationscast.com.

Slikleksikon.org

Slikleksikon er en wiki for slik, på dansk, startet i 2007. De første 100 artikler er skrevet af mig og den anden stifter, resten er skrevet af brugerne. I øjeblikket er sitet lukket for redigering pga. spam.

Sweet Christmas (Mr. Nom Nom)

Mr. Nom Nom er en stop motion julekalender, hvor mazerinkagen Mr. Nom Nom æder sig vej til julen, i 24 afsnit på Youtube.